Увага!

При покупці інструмента Ви повинні отримати гарантійний талон ТОВ «Макіта Україна». Також, при покупці інструментів, зверніть увагу на логотип та маркувальну етикетку. На корпус інструмента окремо від маркувальної етикетки нанесено рельєфний логотип Makita білого кольору. Маркувальна етикетка містить напис Makita, артикул товару, інформацію про технічні характеристики інструменту, рік випуску та серійний номер, а також напис «Makita Corporation».

Інструменти постачаються у пластикових або алюмінієвих валізах для транспортування (синьо-зеленого кольору), або у картонних коробках (кольори різні). На валізах обов’язково нанесено логотип Макіта артикул товару та назва (на англійській мові). На картонних коробках нанесено логотип, малюнок інструмента, код та описання. У коробці (валізі) з інструментом вкладені інструкції з експлуатації на українській або російській мові.

Офіційний гарантійний талон забезпечує гарантійне обслуговування придбаного Вами інструмента Makita протягом 1 року. Для отримання розширеної трирічної гарантії необхідно протягом 4-х тижнів від дня покупки зареєструвати інструмент на сайті www.makita.ua (вкладка зверху сторінки - «3 роки гарантії»).

Адреса

м. Хмельницький

вул. Чорновола, 23

Контактні телефони

(0382) 70-13-54
(067) 349-02-62
(050) 438-34-34

Графік роботи

Пн - Пт:9.00-18.00

Сб:9.00-16.00

Нд:вихідний