Ми починаємо обслуговування нової лінійки холодильників торгової марки Атлант. З усіх питань ремонту або комплектуючих можете звертатися в наш сервіс. 

Існує безліч відтінків бежевого, але один з найпопулярніших і привабливіших - це м'який кавовий бежевий, такий, що називається смачним словом "капучіно". Саме у такий колір забарвлює корпуси своїх нових холодильників Атлант. Металеві ручки, дисплеї на дверцях служать додатковою прикрасою і чудово відтіняють благородний колір. 

За бежевими дверцями Атлантів, приміром, моделі з серії Premium ХМ- 4426-050 - ND, користувач виявить прекрасно організований простір для зберігання охолоджених продуктів і заморожування і дуже зручні функції. 

У холодильнику преміального класу використовується система Full NoFrost. В результаті в нижній морозилці і у верхньому холодильному відсіку не утворюється конденсат і не намерзає снігова шуба. Ручного розморожування холодильник не потребує. 

Для ефективного охолодження в моделі ХМ- 4426-050-ND використана система Smart AirFlow. Усі 253 літри холодильного відділення охолоджуються рівномірно. Продукти, розкладені по полицям і ящикам, зберігаються при стабільній температурі. 

Морозильне відділення цього холодильника має три міцні контейнери. За добу в морозилці можна заморожувати 6 кг продуктів. Система суперзаморожування дозволяє зберігати в продуктах максимальну кількість вітамінів та інших корисних речовин. 

 Для охолодження напоїв в цих холодильниках передбачена спеціальна функція. Після закінчення заданого часу ви почуєте звуковий сигнал.

Холодильник із зовнішньою панеллю управління привертає дитячу увагу. Щоб малюки не змінили налаштування, скористайтеся блокуванням від доступу дітей. 

Підвищити економічність експлуатації великого холодильника можна за допомогою функції "Відпустка". Активуйте її на час тривалої відсутності. У порожній холодильній камері не з'являться пліснява та неприємний запах. Холодильник витрачатиме мінімум енергії на підтримку температури близько 15 градусів. 

Холодильники Атлант не бояться перепадів напруги, їх можна використати у будь-якій кліматичній зоні країни. Працюють великі Атланти дуже тихо, рівень шуму не вище 43 дБ. 

Елегантні моделі кольору капучіно розраховані на довгу експлуатацію без проблем. Гарантійний термін на них досягає трьох років. 

Адреса

м. Хмельницький

вул. Чорновола, 23

Контактні телефони

(0382) 70-13-54
(067) 349-02-62
(050) 438-34-34

Графік роботи

Пн - Пт:9.00-18.00

Сб:9.00-16.00

Нд:вихідний