Пароварки дуже легко мити, адже їжа, яка в них готується, практично не пристає до дна і до стінок парових кошиків. Але не дивлячись на це, все одно дуже важливо запам'ятати декілька правил, які допоможуть вам не лише швидко, але і якісно помити свій прилад

Перед першим використанням обов'язково необхідно видалити з пароварки усі етикетки, гарненько вимити кришку, чашу для рису, піддон і парові кошики. Краще всього це проробляти в теплій мильній воді із звичайною кухонною губкою для миття посуду. Потім обполосніть і витріть досуха усі деталі. Внутрішні стінки резервуару для води також необхідно протерти вологою ганчірочкою.

Перед чищенням електроприладу не забувайте відключити його від електромережі. Абсолютно усі деталі пароварки, окрім бази, можна мити в посудомийній машинці або ж вручну під проточною водою з використанням засобу для миття посуду. Перфороване дно парових кошиків найзручніше чистити за допомогою щітки. Основу ж треба протирати тканиною не застосовуйте під час чищення абразиви.

Після 7-10 разів використання пароварки настає час очистити її від накипу, який утворюється на нагрівальному елементі. Для цього налийте в резервуар 2 склянки 5% оцету і долийте води до максимального рівня, щоб нагрівальний елемент повністю був покритий цим розчином. Після цього поставте на місце піддон, один паровий кошик і включіть пароварку на 10 хвилин. Якщо через 10 хвилин накип не зник - виставіть додатковий час. У кінці - злийте воду з оцтом і кілька разів ретельно прополощіть резервуар для води.

З часом, в результаті забарвлюючої дії соків овочів і фруктів, на стінках піддону для соків можуть з'явитися плями. Не варто панікувати, це цілком нормально і закономірно. Ці плямочки можна легко видалити шляхом замочування в слабенькому( ні в якому разі не абразивному) розчині відразу ж після закінчення приготування блюда.

Адреса

м. Хмельницький

вул. Чорновола, 23

Контактні телефони

(0382) 70-13-54
(067) 349-02-62
(050) 438-34-34

Графік роботи

Пн - Пт:9.00-18.00

Сб:9.00-16.00

Нд:вихідний